Να επιλέξουμε γνήσια ή μεταχειρισμένα ανταλλακτικά αυτοκινήτων;

Posted on August 14, 2013. Filed under: Αγορές |

Όλοι έχουμε βρεθεί στη δύσκολη θέση να έχουμε χρειαστεί κάποιο ανταλλακτικό ή ανταλλακτικά αυτοκινήτων για το αμάξι και να μην τα βρίσκουμε ή να έχουμε μπει στο δίλημμα να επιλέξουμε γνήσια ή μεταχειρισμένα. Η σωστή επιλογή είναι αυτή που είναι η οικονομικότερη με σωστά κι αξιόπιστα κριτήρια για την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας.

Όσον αφορά τα γνήσια ή καινούρια ανταλλακτικά αυτοκινήτων είναι αυτά που μπορεί να σου βρει ο τεχνικός ή ο μάστοράς σου πιο εύκολα και πιθανόν πιο γρήγορα αν τα έχει διαθέσιμα. Αν χρειάζεται να τα παραγγείλει τότε είναι που μπορεί να λάβει κάποια χρονική καθυστέρηση στην επισκευή του αυτοκινήτου. Βέβαια, τα καινούρια ανταλλακτικά σου προσφέρουν ποιότητα, ασφάλεια κι εγγύηση. Το μειονέκτημα είναι ίσως η πιο ακριβή τιμή τους σε σχέση με τα μεταχειρισμένα. Ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες και συνθήκες μπορείτε να επιλέξετε και μεταξύ εκατοντάδων μεταχειρισμένων ανταλλακτικών αυτοκινήτων. Ο μάστορας θα βρει λύσεις όπως το κατάλληλο αξεσουάρ και μέρος του αυτοκινήτου σου που χρειάζεται αντικατάσταση σε καλή κατάσταση και καλύτερη τιμή από ένα καινούριο. Η επιλογή είναι δική σας και εξαρτάται από το πόσο μπορείτε να εμπιστευτείτε τη γνώμη του και να νιώσετε ασφαλής.

Η ασφάλεια είναι αυτό που μετράει και αυτό που πρέπει να σε ενδιαφέρει για το αυτοκίνητο σου και για την οδική σου ασφάλεια, οπότε αυτό που θα πρέπει να προσέξεις στην επιλογή μεταχειρισμένων ανταλλακτικών αυτοκινήτων. Αν δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις κάποιο καινούριο ανταλλακτικό για κάποιο μέρος του αυτοκινήτου, τότε αυτόματα οδηγείσαι στην επιλογή του ιματασιόν ή του μεταχειρισμένου.

Τέλος, αν η μάρκα του αυτοκινήτου σου είναι ευρέως γνωστή τότε είναι πολύ πιθανό να μην ταλαιπωρηθείς αλλά να βρεις γρήγορα και σε καλές τιμές τα ανταλακτικά αυτοκινήτων που ψάχνεις.

Πηγή:http://wdd.gr/gnisia-i-metaxeirismena-antallaktika-autokiniton/

Advertisements

Make a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

  • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

  • Top Clicks

    • None

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d bloggers like this: