Ξεπερνώντας το πρόβλημα του λίπους της κοιλιάς

Posted on March 12, 2012. Filed under: Διατροφή-Ομορφιά |

Οταν πρόκειται για την καταπολέμηση βάρους, το λίπος στη κοιλιά είναι από τα πιο δύσκολα σημεία του σώματος και παράλληλα το πιο σημαντικό που επιδιώκει κάποιος όταν μπει σε αυτή τη διαδικασία.Το λίπος στη κοιλιά είναι πολύ «επίμονο» για να μην αναφέρουμε το γεγονός ότι δεν είναι και ιδιαίτερα ελκυστικό για εκείνον που το έχει, είτε είναι άνδρας είτε γυναίκα. Είναι επίσης σημαντικό να αναφέρουμε ότι δεν είναι μόνο εμφανισιακό το πρόβλημα αλλά αφορά και την υγεία και τις επιπλοκές που μπορεί να επιφέρει σε κάποιον.

Υπάρχουν αρκετές μέθοδοι με απτά αποτελέσματα που υπάρχουν όταν θελήσει κάποιος να απαλλαγεί απο το λίπος κοιλιά, ακόμα και αν είναι στα πρώτα στάδια εμφάνισής του. Η πάλη με το λίπος στη κοιλιά πραγματοποιείται μέσα από την συστηματική άσκηση και τη διατροφή. Απλά είναι σημαντικό να κατανοήσει κανείς ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει μέσα σε μία μέρα και απαιτείται πολύ υπομονή καθόλη τη διάρκεια της διαδρομής. Το πρόβλημα είναι ότι οι περισσότεροι βιάζονται και τα παρατούν στη μέση λόγω έλλειψης κινήτρων ή είτε γιατί δεν βλέπουν άμεσα αποτελέσματα. Μια καλά ισορροπημένη διατροφή με τροφές σε χαμηλή περιεκτικότατα σε λιπαρά, δημητριακά ολικής αλέσεως , λαχανικά και φρούτα είναι ένα σημαντικό βήμα προς την καταπολέμηση του λίπους στη κοιλιά.

Υπάρχουν ωστόσο και άλλα πράγματα που πρέπει να ενσωματωθούν στην προσπάθεια αυτή καθώς μόνο με τη δίαιτα δεν μπορείτε να καταφέρετε πολλά.Συνήθειες όπως το αλκοόλ για παράδειγμα και το κάπνισμα θα πρέπει να αποφεύγονται αν η επίπεδη κοιλιά είναι αυτό που επιθυμεί κανείς. Είναι δυο από τις βασικές αιτίες που προκαλούν τη συσσωρευση του λίπους στην κοιλιά και θα πρέπει αν όχι να διακοπούν εντελώς, να μειωθούν.

Αντιμετωπίζοντας λοιπόν το λίπος κοιλιά, βοηθά επιπλέον στο να ξεπεραστούν και ένα σωρό άλλα προβλήματα υγείας που μπορεί να προκύπτουν από αυτό οπότε δεν παύει να είναι κάτι πολύ πολύ σημαντικό, κάτι που πρέπει κάποιος να έχει σοβαρά υπόψιν του.

Πηγή:http://www.greekdirectory.eu/articles/xepernontas-to-provlima-tou-lipous-tis-koilias.php

Advertisements

Make a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

  • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

  • Top Clicks

    • None

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d bloggers like this: