Η αγορά tv δεν είναι πια τόσο δύσκολη υπόθεση

Posted on February 23, 2012. Filed under: Αγορές | Tags: , , , |

Ποιο νοικοκυριό άραγε δεν διαθέτει τηλεόραση; Σήμερα όποιος δεν διαθέτει τηλεόραση είναι σαν να μην έχει επαφή με τον έξω κόσμο. Όλα τα νέα σε όλους τους τομείς παρουσιάζονται καθημερινά σε εμάς μέσα από τις ενημερωτικές εκπομπές και πλέον η τηλεόραση έχει γίνει η απαραίτητη οικιακή συσκευή για κάθε σπίτι!

Βρες αρχικά σε ποιο σημείο μέσα στο σπίτι θέλεις να τοποθετήσεις την συσκευή για να δεις τελικά ποιο είναι το μέγεθος της τηλεόρασης που χρειάζεσαι. Στη συνέχεια βρες πώς θέλεις να είναι αλλά και ποιες λειτουργίες θέλεις να διαθέτει η τηλεόραση σου. Με επίπεδη οθόνη ή όχι για το σαλόνι ή το καθιστικό στην πιο μεγάλη της εκδοχή η τηλεόραση είναι ένα παράθυρο στον κόσμο. Θέλεις τα ελεύθερα κανάλια ή τα ψηφιακά , όπως και να έχει η αγορά tv δεν είναι δύσκολη υπόθεση απλά θέλει να ασχοληθείς λιγάκι παραπάνω.

Ξεκινώντας από τα βασικά για την αγορά tv, οφείλεις να ξέρεις ότι ο πιο διαδεδομένος τύπος HD TV είναι η πασίγνωστη πλέον LCD ενώ υπάρχουν ακόμη οι plasma. Γενικά, οι LSD οθόνες, είναι πολύ εύχρηστες αφού βολεύουν πολύ για καθημερινή χρήση και είναι οι τέλειες συσκευές για το σπίτι αφού είναι διαθέσιμες σε πολλά μεγέθη ανάλογα με τις ανάγκες σου( από 10 ίντσες μέχρι και 70) για εσένα που θέλεις να απολαμβάνεις την μεγάλη αντί για την μικρή οθόνη και να νιώθεις σαν να είσαι στο σινεμά. Αν επιλέξεις μια οθόνη μόνο και μόνο γιατί είναι πολύ οικονομική (ένεκα η οικονομική κρίση) να ξέρεις ότι πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να έχουν χρησιμοποιηθεί παλιότερα υλικά και τεχνολογίες πράγμα που δεν είναι πολύ υπέρ σου αφού τα χρώματα δεν είναι τόσο ζωντανά. Οι οθόνες plasma είναι η καλύτερη επιλογή για αγορά tv, είναι πολύ καλής ποιότητας,η εικόνα τους είναι πάρα πολύ καλής ευκρίνειας αλλά δεν κυκλοφορούν σε μικρότερο μέγεθος από 42 ίντσες.

Αυτό που έχεις να κάνεις είναι καταρχήν να βρεις το χώρο που θέλεις να την τοποθετήσεις και στην συνέχεια με τη βοήθεια των ειδικών να κάνεις την τέλεια αγορά tv!

Πηγή: http://fresharticles.capitalblogs.gr/showArticle.asp?id=35659&blid=424

Advertisements

Make a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

  • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

  • Top Clicks

    • None

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d bloggers like this: