Κάνε σωστά δίαιτα αποτοξίνωσης

Posted on November 22, 2011. Filed under: Διατροφή-Ομορφιά | Tags: , , |

Θέλεις να χάσεις κάποια κιλάκια αλλά δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις; Τότε αυτό που πρέπει να έχεις στο μυαλό σου είναι τα βασικά: δίαιτα αποτοξίνωση! Ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσεις μια αποτελεσματική δίαιτα για να χάσεις τα περιττά σου κιλάκια είναι φυσικά η σωστή αποτοξίνωση.
Η αποτοξίνωση βοηθάει τον οργανισμό να «ξεμπλοκάρει» και να μπει στη διαδικασία να αρχίσει να μειώνει την ημερήσια πρόσληψη θερμίδων και έτσι θα καταφέρεις εύκολα και αποτελεσματικά να μπεις σε μια σωστή διατροφή αφού και ο οργανισμός σου έχει ανάγκη την κατάλληλη προετοιμασία για να πάρει το μήνυμα ότι πρέπει να «κόψει» το φαγητό.
Τα φρούτα και τα λαχανικά είναι οι κατάλληλες τροφές για να βάλεις τον οργανισμό σε μουντ αποτοξίνωσης ενώ καλά θα κάνεις να θυμάσαι ότι η αποτοξίνωση δεν είναι ένα πρόγραμμα που μπορείς να εφαρμόσεις συνέχεια αλλά αντίθετα είναι για λίγες μόνο ημέρες , ώστε να βάλεις τον οργανισμό σου στη διαδικασία να περιορίσει τις θερμίδες που παίρνει.
Δίαιτα αποτοξίνωσης από δίαιτα αποτοξίνωσης διαφέρει και εσύ δεν έχεις παρά να βρεις τη δίαιτα εκείνη που ανταποκρίνεται στις διατροφικές ανάγκες αλλά και στον τρόπο ζωής σου. Αν ξεκινήσεις να περιορίζεις το βραδινό σου γεύμα και να το κάνεις πιο ελαφρύ όπως για παράδειγμα αν επιλέξεις ένα γιαούρτι με φρούτα και λίγο μέλι έχεις καταφέρει όχι μόνο να ξεφουσκώσεις ακαριαία την κοιλίτσα σου αλλά και να πάρεις τις απαραίτητες βιταμίνες όπως ασβέστιο και φυτικές ίνες χωρίς να πάρεις ίχνος λιπαρών.
Έχε κατά νου ότι το πρωινό σου είναι ένα γεύμα που σου δίνει την ενέργεια που χρειάζεσαι για να βγάλεις σε πέρας μια δύσκολη μέρα και έτσι δεν μπορεί να είναι φτωχό σε βιταμίνες ούτε στην αποτοξίνωση. Τα δημητριακά σου δίνουν την απαραίτητη ενέργεια και σε συνδυασμό με μια πηγή ασβεστίου (όπως γάλα ή γιαούρτι) είναι το ιδανικό πρωινό ενώ το μεσημεριανό σου γεύμα καθώς και το βραδινό πρέπει να είναι λιτό στην περίοδο της αποτοξίνωσης.
Πηγή: http: //24greeknews.blogspot.com/
Advertisements

Make a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

  • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

  • Top Clicks

    • None

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d bloggers like this: