Ζώδια προβλέψεις: όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το αστρολογικό σου μέλλον

Posted on May 23, 2011. Filed under: Διασκέδαση-Ψυχαγωγία | Tags: |

Ανοίγεις σαν την τρελή τα περιοδικά κοιτώντας πάντα τις τελευταίες σελίδες με τις αστρολογικές προβλέψεις αφού το θέμα ζώδια προβλέψεις μονοπωλεί το ενδιαφέρον σου; Τότε δεν έχεις παρά να μάθεις τα πάντα για τα αστρολογικά φαινόμενα αλλά και για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που προκύπτουν κυρίως από τον αστρολογικό σου χάρτη.

 Σε όποιο από τα δώδεκα ζώδια και αν ανήκεις οι φάσεις των πλανητών επηρεάζουν κάθε φορά κάποιο συγκεκριμένο τομέα της ζωής σου. Οι αστρολογικές προβλέψεις δεν είναι λοιπόν παρά ερμηνείες βάση της  θέσης των πλανητών και γι’ αυτό οι αστρολόγοι είναι σε θέση να «εξηγούν» τι σημαίνει η θέση του κάθε πλανήτη στον αστρολογικό σου χάρτη και ποιον τομέα της ζωής σου θα επηρεάσει.

Ακόμη και αν δεν πιστεύεις στα ζώδια , πρέπει να παραδεχτείς ότι κάποια κοινά χαρακτηριστικά ισχύουν και τα βλέπεις στους ανθρώπους κάθε μέρα. Αν είσαι Ταύρος, τότε η καλοπέραση είναι το φόρτε σου ενώ αν είσαι Υδροχόος τότε δεν αποκλείεται να είσαι πολύ συχνά στον κόσμο σου. Αν πάλι είσαι Ζυγός δεν αποκλείεται να αλλάζεις γνώμη ανά δευτερόλεπτο ενώ  αν είσαι Δίδυμος είσαι …ότι να ΄ναι! Όπως και να έχει οι αστρολογικές προβλέψεις μπορεί να μην πέφτουν πάντα μέσα, μπορούν όμως να σου δώσουν μια κατεύθυνση σχετικά με το σε ποιους τομείς σου πρέπει να δώσεις λίγο βάρος, γιατί όσο να ‘ναι πάντα μας ενδιαφέρει να ξέρουμε τι μπορεί να μας συμβεί στο μέλλον.

Τόσο οι μηνιαίες όσο και οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις σε ενημερώνουν για το τι πλανήτες βρίσκονται σε ποια θέση, σε ορθή η ανάδρομη πορεία και πώς σε επηρεάζει αυτό. Ο ανάδρομος Ερμής που είναι ο πλανήτης της  επικοινωνίας για παράδειγμα όποτε βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία, σημαίνει ταραχές για τα θέματα επικοινωνίας, συμφωνίες και  σχετίζεται με ότι έχει να κάνει με τη συνεννόηση και καλά θα κάνεις να προσέχεις αυτά που λες, οπότε διάβασε την αστρολογική σου πρόβλεψη για να δεις σε τι πορεία βρίσκεται ο Ερμής και είσαι έτοιμη!

Advertisements

Make a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

  • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

  • Top Clicks

    • None

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d bloggers like this: