Πώς θα διαλέξεις τα τέλεια παιδικά έπιπλα για το δωμάτιο του παιδιού σου

Posted on April 28, 2011. Filed under: Αγορές | Tags: , , |

Θέλεις να ανανεώσεις και να φτιάξεις από την αρχή το δωμάτιο του μικρού σου; Τότε δεν έχεις παρά να φροντίσεις τα παιδικά έπιπλα που θα γεμίσουν το δωμάτιο του μικρού σου να είναι επιλεγμένα με μεράκι!

Ποιος είναι ο αγαπημένος ήρωας του μικρού σου; Το αγαπημένο του καρτούν ή άθλημα; Αυτοκίνητα, spiderman, superman; Τότε δεν έχεις παρά να το εκμεταλλευτείς και να φτιάξεις το χώρο του ανάλογα με τα γούστα του! Επίλεξε ένα θέμα για το δωμάτιο του μωρού και στη συνέχεια φρόντισε να βρεις τα κατάλληλα έπιπλα. Το ξύλο είναι πάντα μια πολύ καλή επιλογή για τα έπιπλα του παιδιού σου και καλά θα κάνεις να επιλέξεις έπιπλα που δεν πιάνουν μεγάλο χώρο ενώ ταυτόχρονα είναι λειτουργικά. Ένα απαραίτητο έπιπλο είναι σίγουρα το παιδικό κρεβάτι-γραφείο που θα δώσει το κίνητρο στο παιδί σου να κάθεται και στο γραφείο του. Το συγκεκριμένο έπιπλο είναι ιδανικό για τα παιδιά που είναι υπερδραστήρια αφού στην ουσία αποκτούν ένα λόγο να μείνουν στο χώρο τους.

Μην ξεχνάς ότι πρέπει να υπάρχει αρκετός χώρος για τα παιχνίδια και τα ιδιαίτερα ενδιαφέροντα του έτσι ώστε να νιώθει ωραία στο χώρο του. Τα παιδικά έπιπλα δεν είναι δύσκολη υπόθεση αρκεί να λάβεις υπόψη σου και τις προτιμήσεις του μωρού σου. Τα χρώματα του δωματίου , τόσο των τοίχων όσο και των υφασμάτων παίζουν τεράστιο ρόλο στην ψυχολογία του μικρού σου και στο κατά πόσο θέλει να περνάει χρόνο μέσα στο δωμάτιο του, γιʼ αυτό μην τα υποτιμάς. Επίλεξε φωτεινά και χαρούμενα χρώματα που το κάνουν να νιώθει υπέροχα και του δημιουργούν την ανάγκη να μείνει περισσότερο στο δωμάτιο του. Το μπλε αν είναι αγοράκι είναι από τα αγαπημένα του ενώ το πορτοκαλί και το κίτρινο, το καφέ και το μοβ είναι χρώματα ουδέτερα που ταιριάζουν με όλα τα κόνσεπτ δωματίου. Τα χρώματα είναι ιδανικά για να διαμορφώσεις το δωματίου του μικρού σου όπως θέλεις.

Advertisements

Make a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

  • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

  • Top Clicks

    • None

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d bloggers like this: