Τέρμα πια η δίαιτα-βασανιστήριο

Posted on April 27, 2011. Filed under: Διατροφή-Ομορφιά | Tags: , |

Η δίαιτα είναι ένα πράγμα που σε βασανίζει συνέχεια στην προσπάθεια σου για να χάσεις βάρος; Μεγάλο λάθος! Η δίαιτα δε χρειάζεται να είναι βασανιστήριο, ούτε και λειτουργεί σα βασανιστήριο για τις “αμαρτίες” του παρελθόντος. Με τη δίαιτα δεν τιμωρείς τον εαυτό σου αλλά του δείχνεις το δρόμο για ένα πιο αδύνατο και όμορφο κορμί που όχι μόνο θα σε γεμίσει αυτοπεποίθηση αλλά θα κάνει και τους άντρες να σε δουν με άλλο μάτι.

Αν έχεις κάποια κιλάκια που θέλεις να χάσεις η κατάλληλη δίαιτα θα σου προσφέρει τη δυνατότητα να το καταφέρεις αυτό, έχοντας ένα συγκεκριμένο πλάνο που θα ακολουθείς πιστά αν θες να τα καταφέρεις. Η καλύτερη λύση είναι να ζητήσεις τη βοήθεια ενός διατροφολόγου που θα σου δώσει συγκεκριμένο πρόγραμμα ειδικά σχεδιασμένο για εσένα και θα σε βοηθήσει με τις συχνές επισκέψεις και το ζύγισμα να πετύχεις το στόχο σου. Αν όμως δε θέλεις να ζητήσεις τη βοήθεια κάποιου ειδικού τότε μπορείς και μόνη σου να ξεκινήσεις σιγά-σιγά να κάνεις την προσπάθεια σου!

Μερικά τιπς για δίαιτα αποτοξίνωσης είναι τα εξής: πιες ένα ποτήρι νερό πριν από κάθε γεύμα, ξεκίνησε το κάθε γεύμα σου πρώτα τρώγοντας τη σαλατούλα σου – τρώγοντας την όλη ή τουλάχιστον τη μισή- ζυγίσου μια φορά την εβδομάδα μόνο και μην σε πιάνει πανικός αν έχασες κιλά αφού ως γνωστό το άγχος δε βοήθησε ποτέ και κανένα. Φρόντισε να μη κοιμάσαι ποτέ μόλις φας αλλά περίμενε να περάσει κάπως η ώρα έτσι ώστε να μην πέσεις για ύπνο με γεμάτο στομάχι.

Γενικά η ψυχολογία παίζει μεγάλο ρόλο όταν κάνεις δίαιτα και καλά θα κάνεις να σκέφτεσαι θετικά και να βάζεις ρεαλιστικούς στόχους που μπορείς να πετύχεις για αρχή , έτσι ώστε να μη χάνεις το κουράγιο σου και να συνεχίζεις! Αν καταφέρεις και συνδυάσεις μια σωστή διατροφή με άσκηση τότε θα έχεις σίγουρα εγγυημένα αποτελέσματα!

Advertisements

Make a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

  • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

  • Top Clicks

    • None

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d bloggers like this: