Οι καλύτερες λύσεις για το παιδικό κρεβάτι που θα αγαπήσει!

Posted on February 23, 2011. Filed under: Αγορές | Tags: , |

Θέλεις να πάρεις στο παιδάκι σου το πιο σούπερ κρεβάτι αλλά δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις; Σίγουρα η επιλογή του κρεβατιού δεν είναι εύκολη υπόθεση όμως αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να αγχωθείς.

Η λειτουργικότητα αλλά και το στιλ είναι παράγοντες που πρέπει να σε απασχολήσουν όταν πρόκειται να αγοράσεις κρεβάτι στο μωρό σου. Επίσης σκέψου ότι όταν μιλάμε για παιδικό κρεβάτι τότε πρέπει να συνυπολογίσεις και το ότι το παιδί σου μεγαλώνει ραγδαία και οι ανάγκες του αλλάζουν γιʼ αυτό θα πρέπει να υπολογίσεις ότι και το κρεβάτι που θα επιλέξεις πρέπει να είναι άνετο ώστε να είναι ιδανικό για το μωρό σου και όταν ψηλώσει ή μεγαλώσει. Το στιλ που θα έχει το δωμάτιο του παιδιού σου είναι παράγοντας που πρέπει να ληφθεί υπόψη αφού πρέπει να ταιριάζει και να είναι εναρμονισμένο με το χώρο και όχι να φαίνεται ένα παράταιρο κομμάτι στο δωμάτιο. Αν για παράδειγμα το  δωμάτιο είναι σε ρομαντικό ύφος για να αρέσει στο κοριτσάκι σου τότε ανάλογα τότε το ανοιχτόχρωμο ξύλο είναι πολύ καλή επιλογή για να κοσμεί την κεφαλή του κρεβατιού. Για παράδειγμα σε ένα δωμάτιο που είναι όλο ροζ το σκούρο ή μαύρο ξύλο δε θα ταίριαζε καθόλου με το χώρο και άρα το αποτέλεσμα δε θα ήταν καλό.

Οπότε δεν έχεις παρά να φροντίσεις το κρεβάτι που θα πάρεις να ταιριάζει με το θέμα του δωματίου. Το ανατομικό στρώμα είναι φυσικά απαραίτητο αν θέλεις το μωρό σου να απολαμβάνει τον ύπνο του αλλά και να μην το πονάει η μεσούλα του. Η θέση που θα επιλέξεις να τοποθετήσεις το κρεβάτι μέσα στο χώρο έχει μεγάλη σημασία επίσης και καλά θα κάνεις να βρεις την πιο λειτουργική θέση μιας και το μωρό σου θα περνάει εκεί (στο κρεβάτι ) περίπου τη μισή του μέρα και αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να το φτιάξει όσο πιο ελκυστικό γίνεται αν θέλεις να χαίρεται να ξαπλώνει στο κρεβατάκι του.

Advertisements

Make a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

  • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

  • Top Clicks

    • None

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d bloggers like this: