Πώς με την κατάλληλη προώθηση στις μηχανές αναζήτησης θα εκτοξεύσεις την ιστοσελίδα σου στα ύψη των αποτελεσμάτων!

Posted on December 15, 2010. Filed under: Τεχνολογία-Διαδίκτυο |

Θέλεις να μάθεις πώς μπορείς να πετύχεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την προώθηση της σελίδας σου στις μηχανές αναζήτησης; Δηλαδή θέλεις η σελίδα σου να βγαίνει σε πολύ ψηλή θέση όπως για παράδειγμα στην πρώτη σελίδα αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης έτσι ώστε ο ενδιαφερόμενος που ψάχνει να «πέσει» επάνω  σου; Τότε δεν έχεις παρά να δώσεις το βάρος στις κατάλληλες λέξεις- κλειδιά που θα εκτοξεύσουν στις υψηλές θέσεις των μηχανών αναζήτησης την ιστοσελίδα σου και άρα θα την βλέπουν ολοένα περισσότεροι από τους ενδιαφερόμενους.

Όταν λοιπόν κάποιος ψάχνει π.χ. για καταστήματα με παιχνίδια και το δικό σου βγει στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων οι πιθανότητες  να απευθυνθεί σε εσένα ο πελάτης μεγαλώνουν όλο και περισσότερο. Αυτό είναι δυνατόν να επιτευχθεί δίνοντας το βάρος στις λέξεις-κλειδιά, το περιεχόμενο, τη  σύνταξη άρθρων, τη δημιουργία συνδέσμων προς την δική σου ιστοσελίδα και πολλές άλλες πρακτικές που είναι δυνατόν όχι μόνο να εξασφαλίσουν αλλά και να εγγυηθούν την επίτευξη του στόχου.

Ο βασικός στόχος λοιπόν είναι να καταφέρεις με κάθε τρόπο να ενισχύσεις τη δημοτικότητα της ιστοσελίδας σου έτσι ώστε όλο και περισσότερα άτομα να τη βρίσκουν καθημερινά. Κατά αυτόν τον τρόπο όχι μόνο θα μάθουν  περισσότεροι το όνομα της φίρμας σου αλλά θα αυξηθούν οι πωλήσεις μέσω διαδικτύου, υπηρεσία που μπορεί να είναι διαθέσιμη 24 ώρες το εικοσιτετράωρο και άρα να αυξήσει σημαντικά τα κέρδη σου. Αλλά μέχρι να γίνει αυτό πρέπει να ασχοληθείς σημαντικά με την βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σου έτσι ώστε να καταφέρεις να πετύχεις την σωστή προώθηση στις μηχανές αναζήτησης αλλά και την ενίσχυση του brand name σου.

Εξάλλου μια δυναμική παρουσία στο διαδίκτυο την εποχή που το ίντερνετ έχει γίνει άκρως απαραίτητο σε όλους είναι ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις για να δώσεις μια ώθηση στη φίρμα αλλά και τα έσοδα σου. Εκτός αυτού μπορείς να βλέπεις και τα στοιχεία χειροπιαστά κρατώντας αναφορές απόδοσης έτσι ώστε να έχεις στα χέρια σου τα αποτελέσματα των ενεργειών σου με σκοπό την προώθηση στις μηχανές αναζήτησης.

Advertisements

Make a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

  • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

  • Top Clicks

    • None

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d bloggers like this: