Παιδικό κρεβάτι αυτοκίνητο

Posted on November 25, 2010. Filed under: Αγορές | Tags: , , |

Θέλει το μικρό σου από τώρα να γίνει ραλίστας; Τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι ο κρεβατάκι του πρέπει να έχει το σχήμα του αυτοκινήτου. Το κρεβάτι αυτοκίνητο όχι μόνο είναι ότι καλύτερο αν το αγοράκι σου λατρεύει την ταχύτητα και τα αυτοκίνητα αλλά είναι και ένα κρεβάτι που αλλάζει και ομορφαίνει το χώρο του. Σε αυτό το κρεβατάκι το αγοράκι σας θα κοιμάται ήσυχο και θα απολαμβάνει την πιο σούπερ κούρσα της ζωής του, τον ύπνο! Ειδικά αν δυσκολεύεται με τον ύπνο του και είναι ανήσυχο τότε το κρεβάτι αυτοκίνητο είναι ότι πρέπει αφού το «τραβάει» να ξαπλώσει επάνω του!

Φρόντισε να διαλέξεις το κατάλληλο κρεβάτι- αμάξι για το παιδί σου και να διαλέξεις ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων. Φυσικά τα σεντόνια καλό θα είναι να κινούνται σε αυτό το πλαίσιο, ενώ το χρώμα του ξύλου είναι αυτό που ταιριάζει απόλυτα τόσο για το κρεβάτι όσο και για τα υπόλοιπα έπιπλα του δωματίου του! Από αυτοκίνητο σε στιλ φορτηγού μέχρι παλιά και αγαπημένα μοντέλα αυτοκινήτων , το κρεβάτι αυτοκίνητο αναπτύσσει από πολύ νωρίς την αγάπη του για το πιο αγαπημένο αντρικό σπορ: την οδήγηση!

Κρεβάτι αυτοκίνητοΓια να κοιμηθεί και πιο γρήγορα μπορείς κάλλιστα να του λες ιστορίες με γρήγορα αυτοκίνητα και δράση που θα ενισχύσουν την αγάπη του για την ταχύτητα και την οδήγηση.  Τα σεντόνια, οι μαξιλαροθήκες και τα παπλώματα με σχετικό θέμα θα κάνουν το μικρό σου να μη θέλει να βγαίνει από το δωμάτιο του αλλά και να κοιμάται ήσυχος σαν πουλάκι!

Οι μινιατούρες αυτοκινήτων ήταν πάντα από τα αγαπημένα αντικείμενα των αγοριών κάθε ηλικίας οπότε αν θέλεις να διακοσμήσεις κάπως το χώρο και δεν ξέρεις τι να πάρεις καλά θα κάνεις να του πάρεις τα αγαπημένα του μοντέλα αυτοκινήτων σε μινιατούρες. Αγωνιστικά ή πόλης τα αυτοκίνητα είναι το καλύτερο θέμα για το δωμάτιο του μικρού σου ήρωα αρκεί να του αρέσουν και να του προκαλούν το ενδιαφέρον!

Advertisements

Make a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

  • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

  • Top Clicks

    • None

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d bloggers like this: