Στραβή μύτη?Διόρθωσέ τη με μία επέμβαση ρουτίνας όπως τη ρινοπλαστική

Posted on October 29, 2010. Filed under: Διατροφή-Ομορφιά | Tags: , , |

Θέλεις να “φτιάξεις” τη μυτούλα σου αφού είναι το μόνο πράγμα επάνω σου που δε σου αρέσει; Τότε μη σκας καθόλου! Η επιστήμη είναι με το μέρος σου και αναλαμβάνει να σου φτιάξει τη μυτούλα και ταυτόχρονα τη διάθεση μέσα σε λίγες μόνο ώρες…

Μπορεί από μικρή να ήσουν μια δεύτερη Πινόκιο αλλά τώρα ήρθε η ώρα να πάρεις το αίμα σου πίσω και να τολμήσεις τη ρινοπλαστική ή απλά μια διακριτική πλαστική της άκρης ή της ράχης της μύτης με τοπική αναισθησία. Θες να μάθεις περισσότερα ειδικά για το τελευταίο;  Μάθε λοιπόν ότι ακόμη και τέλεια  ίσια, μια μύτη μπορεί να καταστρέψει την αρμονία του προσώπου μας εάν στην άκρη της τελειώνει άσχημα..

Πρόκειται για μια επέμβαση που γίνεται με τοπική αναισθησία, επεμβαίνοντας μόνο στην άκρη της μύτης και τα ρουθούνια που  διαρκεί από 20-40 λεπτά και μπορεί να γίνει από το εσωτερικό της μύτης. Τα  μικροραμματάκια είναι ότι θα σου μείνει να σου θυμίζει την παλιά σου μυτούλα , που και αυτά θα απορροφηθούν μετά από μία εβδομάδα.  Αν δε θες να αλλάξεις όλο σου το πρόσωπο και θες απλά να φτιάξεις το «ελαττωματάκι»  σου που σου σπάει τα νεύρα και σου χαλάει την ψυχολογία τότε η συγκεκριμένη μικροεπέμβαση είναι αυτό που ψάχνεις!

Μπορείς να συνδυάσεις την μικροεπέμβαση αυτή με  mini lift με τοπική αναισθησία, οπότε γίνεται συνδυασμός των δύο αυτών επεμβάσεων και να βγεις πολύ ανανεωμένη αλλά όχι άλλος , τελείως διαφορετικός άνθρωπος! Αν πάλι θες μια απλή ρινοπλαστική πρέπει να ξέρεις ότι η κλασική ρινοπλαστική, διάφραγμα είναι από τις πιο δημοφιλείς επεμβάσεις πριν από τα τριάντα, χωρίς διάκριση φύλου. Ήδη τα 16 για  ένα κορίτσι  και τα 17/18 για ένα αγόρι, είναι ηλικίες κατά τις οποίες  μπορεί να καταφύγει στη ρινοπλαστική για να εξαφανίσει κάποια ατέλεια της μυτούλας. Για τέλεια  αποτελέσματα είναι η ιδανική λύση και  διαρκεί μόνο μισή ώρα, ενώ όσοι έχουν πρόβλημα αναπνοής μπορούν να διορθώσουν συγχρόνως και το διάφραγμα. Η τεχνική είναι ανώδυνη & χωρίς σημάδια.

Advertisements

Make a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

  • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

  • Top Clicks

    • None

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d bloggers like this: