¨Θέμα¨ για παιδικό δωμάτιο

Posted on August 16, 2010. Filed under: Αγορές |

Αποφάσισες να αλλάξεις το δωμάτιο του παιδιού σου και να επικεντρωθείς στο κατάλληλο θέμα του δωματίου; Φυσικά και ξέρεις τι λατρεία αναπτύσσουν τα παιδιά για τα αυτοκινητάκια, πράγμα που είναι εμφανέστατο ήδη από το Λούνα Παρκ αφού τα “συγκρουόμενα” κερδίζουν τις εντυπώσεις. Τότε και αφού έχεις παρατηρήσει την αδυναμία του μονάκριβου γιόκα σου δεν έχεις παρά να διαλέξεις ως θέμα το αυτοκίνητο για το αγοράκι σου.

κρεβάτι αυτοκίνητοΞεκινώντας από τα βασικά το κρεβάτι αυτοκίνητο είναι αυτό που αξίζει την προσοχή σου. Το κρεβάτι-αυτοκίνητο δεν είναι ένα απλό κρεβάτι. Πρόκειται για το μέρος του δωματίου που το σπλάχνο σου θα περνάει τις περισσότερες ώρες του και άρα αξίζει την αμέριστη προσοχή σου. Το κρεβάτι αυτοκίνητο όχι μόνο είναι ένα πολύ μοντέρνο έπιπλο αλλά και ένα πολύ ανατομικό κρεβάτι αν επιλεχθεί με προσοχή. Η αίσθηση που θα χαρίζει στο παιδί σου δε μπορεί παρά να είναι ότι κάθε βράδυ ταξιδεύει με τη βοήθεια του κρεβατιού του ενώ παράλληλα αναπτύσσεται ήδη από πολύ μικρή ηλικία η αγάπη του για τα αυτοκίνητα.

Το βασικό είναι να νιώθει άνετα στο δωμάτιο του και να μπορεί να κοιμάται άνετα οπότε και με τη δική του γνώμη καλά θα κάνεις να επιλέξεις ένα μοναδικό design αυτοκίνητο.Μην ξεχνάς πως τα έντονα χρώματα όπως το κόκκινο και το μπλε είναι ιδανικά αν θέλεις το μωρό σου να μην ξεκολλάει από το αυτοκινητάκι του. Γενικά καλά θα κάνεις να γεμίσεις με χρώματα και σχέδια το κρεβατάκι του. Η αγάπη του για τα αυτοκίνητα ξεκινάει από πολύ μικρή ηλικία και καλά θα κάνεις να δώσεις μεγάλη σημασία σε αυτό το κομμάτι. Το τιμόνι, οι ρόδες και η όλη κατασκευή του αυτοκινήτου είναι κομμάτια που ενδιαφέρουν πολύ το μικρό σου αφού μπορεί έτσι να μαθαίνει από πολύ μικρή ηλικία τι του αρέσει και τι όχι αλλά και να αποκτήσει ένα χόμπι. 

Αν βλέπεις οτι το παιδικό κρεβάτι που επέλεξες δεν του αρέσει και τόσο, τότε το πιο απλό που μπορείς να κάνεις είναι με τα κατάλληλα μαξιλάρια, σεντόνια και σκεπάσματα να καταφέρεις να αλλάξεις τελείως την όψη του.

Advertisements

Make a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

  • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

  • Top Clicks

    • None

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d bloggers like this: