Πόσο αξιόπιστα είναι τα site για online σκάκι

Posted on August 16, 2010. Filed under: Διασκέδαση-Ψυχαγωγία |

Μεγάλο πρόβλημα διαπιστώνεται στις κοινότητες των online παιχνιδιών όπως το online σκάκι. Το θέμα συζήτησης είναι φυσικά το κατά πόσο είναι αξιόπιστα αυτά τα site. Πολλοί παίχτες του online σκάκι αλλά και όχι μόνο αυτού, αλλά και άλλων online παιχνιδιών χρησιμοποιούν προγράμματα για να κλέψουν και να νικήσουν. 

Ναι και όμως αυτό ισχύει… Άνθρωποι που προσπαθούν να βρουν τα μυστικά του Online σκάκι ή να γίνουν καλύτεροι και χρησιμοποιούν το internet ως μία μέθοδο εξάσκησης στο δύσκολο αυτό παιχνίδι, έχουν απογοητευτεί πλήρως από τους «κλέφτες» και την εξαπάτηση που έχουν υποστεί. Μάλιστα, οι εξαπατήσεις στο online σκάκι έχουν καταγραφεί σε site που είναι γνωστά και μεγάλης επισκεψιμότητας και θα περίμενε κανείς ότι τέτοια περιστατικά θα ήταν απλά συμπτώσεις. 

Ωστόσο, σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση. Πολλοί πιστεύουν ότι ειδικά σε ελληνικά online σκάκι δεν είναι πιθανό να υπάρξουν cheaters γιατί οι περισσότεροι είναι κλασικοί Ελληνάρες του φραπέ και της παραλίας και παίζουν για την πλάκα τους. Παρόλα αυτά, κάποιες «ύποπτες» βαθμολογίες με 2000+ που είναι «απίστευτες» στο online σκάκι κίνησαν τις υποψίες και πλέον τα site τρέχουν για να μαζέψουν την κατάσταση.

Advertisements

Make a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

  • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

  • Top Clicks

    • None

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d bloggers like this: