Κάνε οικονομία στέλνοντας sms από τον υπολογιστή

Posted on August 16, 2010. Filed under: Τεχνολογία-Διαδίκτυο |

Έχεις άραγε σκεφτεί πόσα χρήματα δίνεις κάθε μήνα για το κινητό σου τηλέφωνο; Σίγουρα δεν είναι και λίγα αυτά τα χρήματα από κλήσεις και μηνύματα. Τι θα έλεγες αν μπορούσες να στέλνεις μηνύματα σε φίλους και γνωστούς χωρίς να πληρώνεις τίποτα, με τη βοήθεια του διαδικτύου;

Θα βρεις πολλές σελίδες στο ίντερνετ που σου παρέχουν τη δυνατότητα να στέλνεις sms από υπολογιστή, ορισμένες από αυτές είναι δωρεάν και μάλιστα σου δίνουν τη δυνατότητα να στέλνεις καθημερινά απεριόριστα sms χωρίς περιορισμούς ανάλογα με το δίκτυο στο οποίο ανήκει ο παραλήπτης. Έτσι και μέσα σε όλο αυτό το πλαίσιο οικονομίας που ζούμε σήμερα δεν έχεις παρά να εντοπίσεις ποιες είναι αυτές οι σελίδες που  κάνουν την τσέπη σου να φουσκώνει, αφού πια δε χρειάζεται να σου φεύγουν λεφτά για sms!

Το να στέλνεις sms από υπολογιστή έχει πολλά οφέλη και έχει διαφορές και ομοιότητες με το να στέλνεις sms από το κινητό σου. Μπορείς αν θέλεις να στέλνεις το ίδιο sms σε πολλούς παραλήπτες, έχεις και εκεί την αναφορά παράδοσης αλλά μπορείς να έχεις και το δικό σου τηλεφωνικό κατάλογο όπως ακριβώς γίνεται και με το κινητό σου Αυτές θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι οι ομοιότητες. Η μεγάλη διαφορά είναι ότι μπορείς ακόμη και να προγραμματίσεις πότε (ποια ώρα και ημέρα) θέλεις να σταλεί το sms και σε ποιον παραλήπτη. Ειδικά αν θέλεις να κανονίσεις μια συνάντηση με την παρέα, μπορείς να ειδοποιήσεις ταυτόχρονα όλους σου τους φίλους χωρίς να χρεωθείς ούτε ένα ευρώ!Αυτό είναι πολύ σημαντικό αφού σου προσφέρει τη δυνατότητα να έχεις όλα τα οφέλη των υπηρεσιών που σου προσφέρει το κινητό σου χωρίς να ξοδεύεσαι άδικα. Αν μάλιστα θέλεις να καταλάβεις πόσα χρήματα γλιτώνεις, βρες περίπου πόσα έδωσες στον προηγούμενο λογαριασμό για τα sms μόνο και άρχισε να σημειώνεις σε ένα χαρτί όλα αυτά τα πράγμα που θα μπορείς τώρα να αγοράσεις με αυτά τα χρήματα!

Μην αργείς και ψάξε στο διαδίκτυο σήμερα κιόλας να βρεις πώς θα στέλνεις δωρεάν sms από υπολογιστή!

Advertisements

Make a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

  • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

  • Top Clicks

    • None

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d bloggers like this: