Σούπερ κοιλιακοί σε 10 λεπτά

Posted on July 22, 2010. Filed under: Διατροφή-Ομορφιά |

Μήπως σκέφτεσαι συνέχεια ότι θα ήθελες να έχεις πιο γυμνασμένους κοιλιακούς και το σώμα σου να δείχνει πιο σφριγηλό σε αυτό το σημείο; Τότε παρά δεν έχεις παρά να διαθέσεις περίπου δέκα λεπτά από το χρόνο σου κάθε μέρα για να γυμνάσεις την κοιλίτσα σου. 

Δεν έχει τόσο σημασία αν οι κοιλιακοί θα είναι 50 ή 500 , σημασία έχει απλά να κάνεις καθημερινά την προσπάθεια σου έτσι ώστε να δυναμώσεις αυτό μέρος του σώματος σου, όσο γίνεται. Εξάλλου μην ξεχνάς ότι το καλοκαίρι τίποτα δεν μένει κρυφό και καλά θα κάνεις να μην ξεχνάς αυτή την περιοχή του κορμιού σου, απλά και μόνο επειδή δε φαίνεται! Εξάλλου πώς θα αφήσεις σε κοινή θέα τη μεσούλα και την κοιλίτσα σου αν δεν την έχεις γυμνάσει προηγουμένως έστω και λίγο; 

Η επίπεδη κοιλιά είναι όνειρο κάθε γυναίκας αλλά όπως κάθε όνειρο δεν είναι κάτι που μπορείς να πετύχεις χωρίς κόπο. Φρόντισε να βάλεις στη διατροφή σου πολλά φρούτα και λαχανικά αλλά και να τρως το τελευταίο γεύμα της ημέρας μέχρι το αργότερο στις 9 το βράδυ. Ξέχασε τα βαριά φαγητά και περιορίσου σε μια μερίδα σαλάτα με μια φέτα τυρί ή λίγο κρέας – όσο ένα φλιτζάνι- με λίγη σαλάτα και θα δεις πώς η κοιλίτσα σου θα ξεφουσκώσει και θα μπορείς να καυχιέσαι ότι έχεις τέλεια, επίπεδη κοιλιά. 

Επίσης μην ξεχνάς ότι το αλκοόλ κάνει μεγάλο κακό στην μελλοντική σου σούπερ κοιλίτσα αφού το λίπος που παίρνεις με την κατανάλωση του αποθηκεύεται ακριβώς εκεί και μην ξεχνάς ότι το κοιλιακό λίπος είναι πάρα πολύ δύσκολο να το ξεφορτωθείς! Ενώ το νερό είναι ότι πρέπει για να απομακρύνεις από τον οργανισμό σου τις τοξίνες, όταν πρόκειται για την κοιλίτσα σου καλό είναι να μην το ρίξεις στα πολλά νεράκια γιατί το τελευταίο που θέλεις είναι να σε περάσουν για έγκυο από το φούσκωμα!

Advertisements

Make a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

  • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

  • Top Clicks

    • None

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d bloggers like this: