Παιδικό δωμάτιο και η επίπλωσή του

Posted on June 16, 2010. Filed under: Αγορές |

Όταν φτάσει η ώρα να επιπλώσετε το δωμάτιο με παιδικά έπιπλα για να υποδεχθείτε το νέο μέλος της οικογένειας το μόνο που δεν χρειάζεται είναι άγχος. Αυτό που χρειάζεται είναι υπομονή, ανοιχτό μυαλό και κάπως έτσι θα έρθει η επιλογή του σωστού επίπλου. 

Κατ’ αρχήν με δεδομένο ότι το δωμάτιο που θα είναι ο χώρος του παιδιού θα είναι κοντά στο δικό σας, πρέπει πριν το παιδικό έπιπλο να υπάρξει η σωστή απόφαση για το χρώμα του δωματίου. Οι παλ αποχρώσεις, τις οποίες συστήνουν και οι ειδικοί είναι οι πλέον ενδεδειγμένες. Τα παλ χρώματα όπως είναι το ροζ (γιά τα κοριτσάκια) και το γαλάζιο (γιά τα αγοράκια) προσφέρουν ηρεμία και γαλήνη. Έτσι, θα είναι και πιο εύκολο για σας να αποφασίσετε για το χρώμα του κάθε παιδικού επίπλου που θα μπει στο δωμάτιο. Το παιδικό κρεβάτι θα πρέπει να είναι καλής ποιότητας αλλά και πρακτικό ώστε να υπάρχει αρκετός χώρος για παιχνίδι και κίνηση αλλά και για να μειωθούν οι πιθανότητες να υπάρξει κάποιος τραυματισμός στο παιδί. 

Ωστόσο, σαν γονείς θα πρέπει να σκεφτείτε και να ρωτήσετε αν κάτι τέτοιο είναι δυνατό –για παιδί μεγαλύτερης ηλικίας- τη δική του γνώμη σχετικά με τα παιδικά έπιπλα στο δωμάτιό του. Άλλωστε, ο προσωπικός του χώρος πρέπει να διαμορφωθεί σύμφωνα και με το προσωπικό του γούστο.

Advertisements

Make a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

  • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

  • Top Clicks

    • None

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d bloggers like this: