Ηλεκτρονικός Κατάλογος Επιχειρήσεων

Posted on May 19, 2010. Filed under: Τεχνολογία-Διαδίκτυο |

Στις μέρες μας πιο εύκολα βρίσκεις οικονομολόγο εξειδικευμένο σε χρηματιστηριακά θέματα, στο private banking και την ψυχολογία του δανειολήπτη, παρά υδραυλικό! Και πως θα βρεις έναν καλό υδραυλικό; Ρωτώντας πας στην πόλη, έλεγε παλαιότερα σοφός λαός. Το 2009 όμως, ποιον ρωτάς όταν ψάχνεις κάτι? Μα φυσικά την αγαπημένη σου μηχανή αναζήτησης.

Η αλήθεια είναι ότι με το key word «υδραυλικός» δεν θα έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Αν υπήρχε μια εξειδικευμένη μηχανή αναζήτησης όμως? Ένας ηλεκτρονικός κατάλογος επιχειρήσεων θα ήταν μια λύση. Και τελικά υπάρχει! Όχι ένας, αλλά πληθώρα ηλεκτρονικών καταλόγων επιχειρήσεων μπορούν να βοηθήσουν στην αναζήτηση ενός επαγγελματία, μέσα από δεκάδες κατηγορίες ειδικοτήτων. Όσο εύκολη είναι η αναζήτηση σε έναν ψηφιακό κατάλογο επιχειρήσεων, άλλο τόσο είναι και η εγγραφή σε αυτόν. Συνήθως είναι δωρεάν, εκτός από τις περιπτώσεις που η επιχείρηση επιθυμεί μια εκτενέστερη προβολή. Δεν παύει, όμως να αποτελεί ένα εξαιρετικά οικονομικό μέσο διαφήμισης.

Η προβολή μέσα από έναν ηλεκτρονικό κατάλογο επιχειρήσεων έχει αξία, καθώς απευθύνεται ακριβώς σε αυτούς που την ψάχνουν. Η χρήση ενός ηλεκτρονικού καταλόγου επιχειρήσεων είναι απλή, ενώ περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για μια αποτελεσματική επιλογή του επαγγελματία που αναζητά κάποιος. Κάθε ηλεκτρονικός κατάλογος επιχειρήσεων λειτουργεί όπως μια κλασική μηχανή αναζήτησης. Ορισμένοι κατάλογοι επιχειρήσεων μπορεί να αφορούν σε επαγγελαμτίες που δραστηριοποιούνται σε μια συγκεκριμένη περιοχή, διευκολύνοντας περισσότερο την όποια αναζήτηση.

Αν δοκιμάσει κανείς μια γρήγορη επίσκεψη σε έναν τέτοιο κατάλογο διαδικτύου, θα δει ότι πρόκειται για ένα μοναδικό εργαλείο, για επιχειρήσεις και πελάτες. Ίσως, εκτός από υδραυλικό, βρειτε και κανένα συνεργείο αυτοκινήτων κοντά σας για εκείνον τον περίεργο θόρυβο που κάνει το αυτοκινητάκι σας στις λακούβες!

Advertisements

Make a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

  • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

  • Top Clicks

    • None

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d bloggers like this: